Ukradnuté auto sa našlo krátko po krádeži, vykradli materskú školu v Prešove

19.01.2007 Celý región

Svidnícky policajti vyšetrujú krádež osobného auta, ku ktorej došlo včera v čase okolo 22:55 h.\r\nŠkoda Octavia šedej metalízy so svidníckym evidenčným číslom...
Svidnícky policajti vyšetrujú krádež osobného auta, ku ktorej došlo včera v čase okolo 22:55 h.
Škoda Octavia šedej metalízy so svidníckym evidenčným číslom bola odparkovaná pred bytovkou na Karpatskej ulici vo Svidníku.

Doposiaľ neznámy páchateľ spolu s autom ukradol dve lyžiarske výstroje, doklady od vozidla a pánsku ťaštičku s osobnými dokladmi majiteľovho syna. Krádežou auta vznikla jeho majiteľovi škoda 400 000. - Sk a krádežou vecí ďalšia škoda 45 925. - Sk. Po oznámení krádeže vyhlásila polícia po aute ako aj páchateľoch pátranie.
Policajtom sa auto v priebehu noci podarilo vypátrať a vrátiť jeho vlastníkovi. Našlo sa v obci Topoľovka, okr. Humenné, pričom z vecí, ktoré v ňom boli, chýbala panská taštička s osobnými dokladmi. Po páchateľoch krádeže polícia naďalej pátra.

Vykradli materskú škôlu v Prešove:
Prešovskí policajti vyšetrujú stredajšiu krádež vlámaní do jednej z materských škôliek v Prešove.
Doposiaľ neznámy páchateľ sa vo večerných hodinách vlámal do škôly, z ktorej ukradol elektrické miniharmónium a ozvučovacie drievka. Mestskému úradu v Prešove vzikla celková škoda 1 000. - Sk.
 

Vyberte región

mark